Towarzysko i z rozmachem. Strona: 1

Towazysko i z rozmachem Dodano: 2009-05-20 13:59

Szukam wesolych i chetnych do rozrywki ludzi , najlepiej z pozytywnym nastawieniem do zycia.
Wypadzik na piwko i calonocne imprezowanie.

"Shet happen"

Dodano: 2009-05-20 14:26

Nie wiem czy to ort czy literkę się ominęło, ale mnie osobiście to już odpycha

O tytuł mi tu chodzi. Życzę powodzenia.

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2009-05-20 17:22

No ja w sumie też mam podobny problem, bo na dniach się przeprowadzam do Wrocka i bidna nie znam nikogo, zapoznałabym se jakieś towarzystwo na full opcję tj. wspólne spacery, zwiedzanie miasta, chodzenie do retaurancji, czytanie literatury, wspólne wypady do kościoła w niedzielę etc. Może się ktoś znajdzie...

Dodano: 2009-05-20 21:12

No tak , wiedz rozumiesz moj problem :)
Zycze ci powodzenia.
Tylko dla czego Wrocław?

"Shet happen"

Dodano: 2009-05-20 21:27

nyyger napisał(a):
No tak , wiedz rozumiesz moj problem :)
Zycze ci powodzenia.
Tylko dla czego Wrocław?

Albowiem dzieciaka się spodziewam a sprawca mieszka w tym mieście. Rozumisz?^^

Dodano: 2009-05-21 02:57

Nie powiem ze mi przykro bo nie uważam zeby dziecko bylo powodem do współczucia ale raczej radosci.
Powodzenia i wszystkiego dobrego

"Shet happen"

Dodano: 2009-05-21 03:00

Dodano: 2009-05-21 04:26

GoopiaPeezda666 napisał(a):
No ja w sumie też mam podobny problem, bo na dniach się przeprowadzam do Wrocka i bidna nie znam nikogo, zapoznałabym se jakieś towarzystwo na full opcję tj. wspólne spacery, zwiedzanie miasta, chodzenie do retaurancji, czytanie literatury, wspólne wypady do kościoła w niedzielę etc. Może się ktoś znajdzie...

idź se na BroWro Festung :lol: :lol: :lol: :lol: imprezę towarzyską z najchujowszą nazwą jaką dotąd słyszałem :wink:

Re: Towazysko i z rozmachem Dodano: 2009-05-21 08:33

nyyger napisał(a):
Szukam wesolych i chetnych do rozrywki ludzi , najlepiej z pozytywnym nastawieniem do zycia.
Wypadzik na piwko i calonocne imprezowanie.

Dziecko! W twoim wieku?!!! Apokalipsa!!!!!

:wink:

Dodano: 2009-05-21 10:53

Ot znalazl sie dorosly!!!
Po co byla ta uwaga na temat mojego wieku?!
Zeby pokazac swoje prostactwo i jak ze rozwinieta inteligencje puszki pomidorow?
To ze jak byles/as w moim wieku a rodzice pchali cie do kosciola co niedziele nie znaczy ze mozesz mi najezdzac!!!

"Shet happen"

Dodano: 2009-05-21 10:57

nyyger napisał(a):
Ot znalazl sie dorosly!!!
Po co byla ta uwaga na temat mojego wieku?!
Zeby pokazac swoje prostactwo i jak ze rozwinieta inteligencje puszki pomidorow?
To ze jak byles/as w moim wieku a rodzice pchali cie do kosciola co niedziele nie znaczy ze mozesz mi najezdzac!!!
;]

Dodano: 2009-05-21 16:39

Paskievicz napisał(a):
idź se na BroWro Festung :lol: :lol: :lol: :lol: imprezę towarzyską z najchujowszą nazwą jaką dotąd słyszałem :wink:

No co Ty? Nie słyszałeś o serze "Dziurdamer"? Twoje życie do tej pory nie miało sensu... :mrgreen:

Dodano: 2009-05-21 16:46

W moich stronach się mówi coś w stylu "idemy sie najebać" nikt się niestety się nie kwapi na awangardy językowe żadne BroSro ani nic

Dodano: 2009-05-21 17:19

[quote:48b09b5cdf="nyyger"]No tak , wiedz rozumiesz moj problem :)
Zycze ci powodzenia.
Tylko dla czego Wrocław?

Albowiem dzieciaka się spodziewam a sprawca mieszka w tym mieście. Rozumisz?^^[/quote:48b09b5cdf]
hehehe,jeżeli to nie wypust to też się do gratulacji podepne :wink: :)

Dodano: 2009-05-21 17:32

DEMONEMOON napisał(a):
[quote:aa6314d0bd="GoopiaPeezda666"][quote:aa6314d0bd="nyyger"]No tak , wiedz rozumiesz moj problem :)
Zycze ci powodzenia.
Tylko dla czego Wrocław?

Albowiem dzieciaka się spodziewam a sprawca mieszka w tym mieście. Rozumisz?^^[/quote:aa6314d0bd]
hehehe,jeżeli to nie wypust to też się do gratulacji podepne :wink: :)[/quote:aa6314d0bd]

Nie wierzysz to badej foty najnowsze^^ Ten brzuch nie kłamie :lol: A żeby było smaczniej, to ci powiem, że to już drugie moje będzie 8) Cóż za egzotyka na DP, nie? Zamiast łapać nietoperze i cyckać tampony w poszukiwaniu krwi ja się rozmnażam jak ten pasikonik.

Dodano: 2009-05-21 19:31

[quote:f6471eacff="DEMONEMOON"][quote:f6471eacff="GoopiaPeezda666"][quote:f6471eacff="nyyger"]No tak , wiedz rozumiesz moj problem :)
Zycze ci powodzenia.
Tylko dla czego Wrocław?

Albowiem dzieciaka się spodziewam a sprawca mieszka w tym mieście. Rozumisz?^^[/quote:f6471eacff]
hehehe,jeżeli to nie wypust to też się do gratulacji podepne :wink: :)[/quote:f6471eacff]

Nie wierzysz to badej foty najnowsze^^ Ten brzuch nie kłamie :lol: A żeby było smaczniej, to ci powiem, że to już drugie moje będzie 8) Cóż za egzotyka na DP, nie? Zamiast łapać nietoperze i cyckać tampony w poszukiwaniu krwi ja się rozmnażam jak ten pasikonik.[/quote:f6471eacff]
No już teraz nie wiem jak intensywnie będziesz cyckać to przez jakiś czas na pewno jej nie znajdziesz :wink:

Dodano: 2009-05-21 19:47 Zmieniono: 2011-10-09 14:41

DEMONEMOON napisał(a):
[quote:f6be9a30fc="GoopiaPeezda666"][quote:f6be9a30fc="DEMONEMOON"][quote:f6be9a30fc="GoopiaPeezda666"][quote:f6be9a30fc="nyyger"]No tak , wiedz rozumiesz moj problem :)
Zycze ci powodzenia.
Tylko dla czego Wrocław?

Albowiem dzieciaka się spodziewam a sprawca mieszka w tym mieście. Rozumisz?^^[/quote:f6be9a30fc]
hehehe,jeżeli to nie wypust to też się do gratulacji podepne :wink: :) [/quote:f6be9a30fc]

Nie wierzysz to badej foty najnowsze^^ Ten brzuch nie kłamie :lol: A żeby było smaczniej, to ci powiem, że to już drugie moje będzie 8) Cóż za egzotyka na DP, nie? Zamiast łapać nietoperze i cyckać tampony w poszukiwaniu krwi ja się rozmnażam jak ten pasikonik.[/quote:f6be9a30fc]
No już teraz nie wiem jak intensywnie będziesz cyckać to przez jakiś czas na pewno jej nie znajdziesz :wink: [/quote:f6be9a30fc]

Fe dzięki ja nie z tych^^

Dodano: 2009-05-28 20:04

Paskievicz moze nazwa niezbyt wyszukana(w sumie nie bede jej krytykowac bo to chyba jest autorstwa Miecha)ale za to jakie towarzycho sie zbiera :D
A na marginsie nie miales przypadkiem dotrzec na 1"edycje"(czytaj popijawe ) :D

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2011-10-09 15:04

Lubię Wrocław bo posiada klimat który mi odpowiada. Czasem wpadam na chwilę do waszego pięknego miasta, pogawędzić ze znajomymi, którzy w nim mieszkają. Zawsze gdy muszę, po krótkim wypadzie, wracać na Śląsk czuję lekki smutek. Kiedyś zastanawiałam się nad tym, czy mogłabym mieszkać we Wrocławiu. Właściwie znalazłam tylko jedną przeszkodę, jest nią obawa, iż mieszkając tam, to miasto straciło by dla mnie magię. Więc zostałam w moich, szarych i obskórnych Katowicach, a do Wrocławia jadę jak już szarość mnie zaczyna przytłaczać :-)

Dodano: 2011-10-13 16:30

A mnie podobnie przyciągnęła magia tego miasta ale i bardzo sympatyczni ludzie, którzy zawsze się zaopiekują gdy człowiek nie w stanie
A poważnie.. też się obawiałam, że miasto straci urok gdy się do niego przeprowadzę ale przyznam, że wcale tak nie jest. Nadal odkrywam nowe miejsca, poznaje nowych ludzi. :)
A towarzystwo? świetne jest!
A od BroWro się odterefere! :)

aa Dodano: 2014-06-25 18:15

Ja szanuję kolegę za odwagę. Sam nie mam z kim nowym się napić - tym bardziej w "klimacie"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło